Je bekijkt nu Lifemaxx® & AirExchange® bundelen krachten

Lifemaxx® & AirExchange® bundelen krachten

Lifemaxx® (dé leverancier van fitness- en CrossFit materialen)

 

Lifemaxx® en AirExchange® gaan een nieuwe samenwerking aan om sportcentra, Personal Training studio’s en CrossFit locaties virusvrij te maken. 

 

Lifemaxx® is al 30 jaar dé leverancier van professionele fitness- en CrossFit materialen. Een groot, internationaal bedrijf met een ongekend aanbod van de nieuwste materialen en accessoires voor de professionele fitnessbranche. Van loopbanden, Air Bikes, CrossFit materialen, fitness apparatuur, Olympische banken, dumbells, halters, yoga materialen en nu dus ook de AirExchange® luchtreinigingssystemen!

Crossmaxx® en LMX®


Lifemaxx
® levert onder Private Label: Crossmaxx®, professioneel materiaal voor High-Intensity trainingen. De kans is groot dat uw lokale CrossFit gym is uitgerust met deze materialen en de sporters een hoop spierpijn bezorgt! 


Private label LMX
® biedt een zeer uitgebreide lijn van moderne, hoogwaardige fitness materialen. Denk hierbij aan rekken, bars, yoga benodigdheden, banken, gewichten en functionele fitness materialen. Kortom: alles voor een gezonde levensstijl. 

 

Daarnaast is Lifemaxx® exclusief distributeur van de bekende en innovatieve merken; Suples®, Bulgarian Bag, Vicore® Fitness, TRYON®, PT4Pro®, Concept2® en Assault® Fitness. 

 

Onze Samenwerking


Lifemaxx® en AirExchange® bundelen de krachten om een bijdrage te leveren aan een gezonde sport- en leefomgeving. 
Zo kunnen sporters, trainers, instructeurs en sportschooleigenaren weer onbezorgd ademhalen.

Gezonde lucht is ontzettend belangrijk, zeker tijdens het sporten!
Adem daarom diep in..