Professionele
Ventilatiesystemen

Een hoge luchtverversingscapaciteit
voor een gezonde binnenruimte

AirExchange 150-WTW

4 reviews
4.8/5

Een stijlvol, decentraal ventilatiesysteem met warmteterugwinning, dat iedere ruimte tot 40m² optimaal kan ventileren.

Het apparaat is voorzien van een HEPA H12 voorfilter en een hoge efficiëntie kruisfilter (82%), waarmee deze zeer energiezuinig kan ventileren en reinigen. De geavanceerde sensoren, waaronder een CO2-sensor, zorgen dat het systeem automatisch de juiste windsnelheid selecteert.

€1497,- incl. btw

In nabestelling (pre-order is mogelijk)

AirExchange WTW-350HC

0 reviews
0/5

Het allernieuwste, innovatieve ventilatiesysteem met warmteterugwinning, actieve koeling en verwarming, luchtreiniging en ontvochtiging!

Met een luchtverversingscapaciteit van wel 350m³/uur kan dit systeem ruimtes tot 200m² effectief ventileren. Door de ingebouwde warmtepomp kan dit apparaat een COP-waarde van 6.5 en een EER-waarde van 4.5 behalen. Daarmee is het één van de zuinigste ventilatiesystemen op de markt!

€5299,- incl. btw

Contacteer ons voor de actuele levertijd

AirExchange WTW-BP

0 reviews
0/5

De WTW-BP-series zijn krachtige decentrale ventilatiesystemen met warmteterugwinning. Verkrijgbaar in de luchtverversingscapaciteiten 350, 650 en 1000m³/uur.

De systemen zijn voorzien van een HEPA H13 voorfilter en een hoge efficiëntie kruisfilter (77-85%), waarmee ze zeer energiezuinig ventileren en reinigen. De apparaten zijn CO2-gestuurd en zijn verkrijgbaar in combinatie met warmtepomp voor additionele koel- en verwarmfuncties. 

Een professionele partij die met u meedenkt

Het creëren van een zo gezond mogelijk binnenklimaat met behulp van luchtbehandeling is ons belangrijkste doel! Wij zien onszelf als dé specialist als het aankomt op een gezonde woon- en werkomgeving en we helpen u graag!

Lees meer over ventilatie en luchtreiniging!

Een goede luchtkwaliteit zonder schadelijke verontreinigingen is van groot belang en kan op korte en lange termijn klachten zoals allergische reacties, hoesten en ademhalingsproblemen helpen te voorkomen.

Meer weten over luchtreiniging en ventilatie? Lees ons artikel!