Zakelijk een AirExchange® luchtreiniger huren voor slechts €1,30 per dag?

Dat kan met onze eenvoudige leasemogelijkheden!

Huur een AirExchange® luchtreinigingssysteem en u bent tijdens uw leaseperiode altijd verzekerd van een optimaal werkend product. 

Onze systemen maken gebruik van medische HEPA H14 filtratie en krachtige UV-C lichtbehandeling, waarmee ze extreem effectief zijn tegen luchtverontreinigingen zoals virussen, bacteriën, (ultra-)fijnstof en andere schadelijke stoffen.

Huur onze luchtreinigingssystemen al vanaf €1,30 per dag en haal opgelucht adem!

Hoe werkt het AirExchange-leaseplan? 

Een AirExchange-systeem huren is erg eenvoudig: maak uw keuze uit het assortiment en bepaal de gewenste leasetermijn.

Tijdens de huurperiode kunt u ongelimiteerd gebruik maken van het systeem en alle bijbehorende functies en applicaties. U betaalt alleen de maandelijkse kosten die horen bij het gekozen systeem en de aangegeven leasetermijn.

Hoe kies ik de luchtreiniger die perfect past bij mijn situatie?

Bent u op zoek naar een luchtreinigingssysteem, maar bent u er niet zeker van welk apparaat het beste bij uw ruimte en uw situatie zou passen? Gebruik onze slimme calculator, of contacteer ons per mail of telefonisch voor een passend advies!

Alle voordelen overzichtelijk op een rij:

1. Kosteloze bezorging en eenvoudige installatie

We bezorgen uw systeem gratis bij u thuis of op kantoor. Wij rekenen hiervoor geen bezorgkosten of administratiekosten.

Ons volledige assortiment is plug-and-play: steek de stekker in het stopcontact en uw systeem is gelijk klaar voor gebruik!

2. Gratis onderhoud en reparatie

Gaat het systeem stuk of functioneert het niet goed meer? Geen zorgen. Onderhoud is inbegrepen in de huurperiode en Team AirExchange® staat altijd telefonisch klaar om te assisteren bij eenvoudige reparaties.

Lukt reparatie met de telefonische assistentie niet? Dan halen we het systeem bij u op en ontvangt u een vervangend apparaat.

3. Supersnelle filterwissel

Geeft het systeem tijdens de leaseperiode aan dat de filterset aan vervanging toe is? Geen enkel probleem! Wij sturen kosteloos een nieuwe filterset op, die binnen een handomdraai te vervangen is.

Alle kosten voor filters zijn inbegrepen in de maandelijkse kosten, dus er worden geen extra kosten in rekening gebracht!

Mijn leasecontract loopt bijna af. Wat nu?

Zodra de huurtermijn is verlopen zijn er een aantal opties waar u uit kunt kiezen.
We hebben ze hier voor u opgesomd:

file

Sluit een nieuw leasecontract af

Bent u toe aan een nieuwer apparaat of een ander model? Contacteer ons voor een nieuw leasecontract en wij ruilen uw apparaat kosteloos om.

return

Verleng uw huidige leasecontract

Bent u tevreden met uw systeem? Kies er dan voor om uw leasecontract te verlengen tegen een verlaagd huurtarief. 

U kunt zelf bepalen hoeveel jaar u het apparaat wilt blijven huren.

delivery

Retourneer het apparaat kosteloos

Na afloop van het leasecontract kunt u ervoor kiezen om het leasecontract te beëindigen. Wij zorgen ervoor dat het apparaat kosteloos bij u opgehaald wordt, op een moment dat het u het beste uitkomt.

packaging

Neem het systeem van ons over

Wilt u het systeem liever in eigen bezit hebben? Neem dan het apparaat tegen een sterk gereduceerd tarief van ons over. De kosten voor overname worden vooraf vastgelegd in uw leasecontract, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan!

Aanmeldingsformulier AirExchange Smart-Lease
Aantal: 1