Je bekijkt nu AirExchange® is ‘official partner’ van Office Depot® | Viking®

AirExchange® is ‘official partner’ van Office Depot® | Viking®

Eén totaaloplossing voor alle werkplekbenodigdheden

 

Office Depot® | Viking® is een toonaangevende leverancier voor algemene kantoorartikelen, meubilair, hygiëne- en cateringproducten en print- en marketingoplossingen. Office Depot® | Viking® is leverancier van bekende merken zoals; 3M, HP, Legamaster en Tork en nu dus ook van AirExchange®


Heb je wel eens printerpapier of inktcartridges gekocht? 
Dan is de kans groot dat deze geleverd zijn via Office Depot® | Viking®.

 

Als specialist op het gebied van kantoorbenodigdheden biedt Office Depot® | Viking® een groot assortiment van producten en service-oplossingen rondom het onderwerp kantoorinrichting. Met bijna 2000 vestigingen over de hele wereld, worden artikelen razendsnel geleverd. Zo weet je zeker dat je kantoor goed en zorgvuldig kan worden ingericht.

Veilig terug naar kantoor


Wereldwijd heeft de COVID-19 pandemie enorme economische gevolgen. Nu het kantelpunt in zicht is, durven steeds meer bedrijven hun personeelsleden weer uit te nodigen op kantoor. De vraag voor een gezond en virusvrij binnenklimaat voor kantoorruimtes is daarom enorm toegenomen.

Om dit gezonde en virusvrije binnenklimaat te realiseren en het personeel weer veilig op kantoor te laten werken, zijn bepaalde aanpassingen nodig. Gelukkig hoeven deze aanpassingen niet ingrijpend of kostbaar te zijn. Met Stand-Alone luchtreinigingssystemen van
AirExchange® wordt het binnenklimaat automatisch, effectief gereinigd.

Onze Samenwerking


Samen met Office Depot® | Viking® gaan wij de kantoorbranche voorzien van schone lucht. Door ruimtes effectief te reinigen van virussen, bacteriën, schimmels, pollen, fijnstof en nog veel meer, kan straks iedereen weer opgelucht naar kantoor. Maar dan versie 2.0, waarbij de lucht nog schoner is dan voorheen.

Want juist op kantoor is gezonde lucht ontzettend belangrijk!