Luchtreiniging in uw sportschool

AirExchange® is erkend leverancier van professionele luchtreinigingssystemen voor sportscholen. Met onze luchtreinigers kan uw personeel veilig werken en kunnen uw klanten zorgeloos komen sporten.

Onze luchtreinigingssystemen worden door heel Europa ingezet in sportscholen, om het gevaar op besmetting te verminderen. Ze zuiveren meerdere keren per uur de lucht met een efficiëntie van meer dan 99,995% per filtratiecyclus.

Een veilige sportomgeving door schone binnenlucht

Negatieve QR-testen, mondkapjes of een tijdelijke lockdown. Maatregelen en restricties veranderen constant, waarbij veel sporters zich nog altijd zorgen maken over hun veiligheid. Onderzoek toont aan dat wel 30% van alle ziektes veroorzaakt wordt door verontreinigingen in de lucht, zoals bijvoorbeeld (fijn)stof, pollen, virussen en schimmels.

Door de hoeveelheid personen zijn sportruimtes een bron van besmetting. Vooral in ruimtes waar groepslessen gegeven worden is voldoende ventileren vaak lastig en schadelijke aerosolen kunnen daarom uren door de lucht blijven zweven.

Hoe een goede luchtkwaliteit voor meer klanten kan zorgen

De belangrijkste reden om een luchtreinigingssysteem te plaatsen is het terugwinnen van het vertrouwen van de klanten. Waar in het verleden algemene hygiëne en schone sporttoestellen voldoende was, wordt er nu na de pandemie meer gevraagd door consumenten.

Consumenten zijn zich tegenwoordig steeds meer bewust van het belang van luchtkwaliteit en ventilatie.

Actief bezig zijn met het meten en verbeteren van de luchtkwaliteit geeft vertrouwen aan de klant en zorgt daarbij direct voor een beter bedrijfsimago.

AirExchange® werkt samen met sportscholen door heel Europa om die boodschap uit te dragen en zo te zorgen voor meer klanten!

Hoe verbetert een luchtreiniger de luchtkwaliteit in een sportcentrum?

Luchtreinigingssystemen zijn ontwikkeld om luchtverontreinigingen tegen te gaan. Ze zuigen de lucht aan, waarna deze met behulp van filtertechnieken wordt gezuiverd.

AirExchange® maakt gebruik van een combinatie van medische HEPA- en koolstoffiltratie en UV-C lichtbehandeling. Met deze reinigingstechnieken worden schadelijke aerosolen afgevangen en geëlimineerd.

Naast het coronavirus (COVID-19) zijn onze systemen uiterst geschikt om bacteriën, gassen, rook, pollen en (fijn)stof te zuiveren.

Veiligheid is niet alleen een primaire zorg voor bezoekers, werknemers willen zich ook veilig voelen op het werk. Gezonde, gelukkige medewerkers zijn productiever en verhogen volgens onderzoek de winstgevendheid met 12 procent.

Wat maakt AirExchange de juiste keuze?

Luchtreinigingssystemen zijn er in alle vormen en maten. Met AirExchange® kiest u voor een professioneel, duurzaam product dat jarenlang meegaat.

Bij het ontwerp van de systemen is nagedacht over elk detail; zo zorgt een opwaartse luchtstroming er bijvoorbeeld voor dat u of uw klanten nooit tocht ervaren.

Waar andere merken grote, lawaaierige kasten aanbieden heeft AirExchange® een assortiment met stijlvolle luchtreinigers die perfect opgaan in elke ruimte.

Ons doel is een gezond binnenklimaat voor iedereen. Daarom helpen we u graag met het maken van de juiste keuze voor uw ruimte!

Meest gekozen luchtreinigers voor sportscholen

AirExchange 600-T 
zwart

€997,- incl. btw
Of lease voor slechts €1,30 per dag

Fraai, zwart design gecombineerd met krachtige prestaties. De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 600m³/u.

AirExchange 750-T 
zwart

€1197,- incl. btw
Of lease voor slechts €1,55 per dag

Stoer,  zwart design gecombineerd met krachtige prestaties. De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 750m³/u.

AirExchange 1500-T 
antraciet

€2950,- incl. btw
Of lease voor slechts €2,80 per dag

De krachtigste luchtreiniger. Antraciete behuizing. Geschikt voor grote ruimtes tot wel 200m². De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 1500m³/u.