Van start met onze nieuwste innovatie:
luchtreiniging en ventilatie in één!

Dé oplossing voor het CO2-probleem

Afgelopen maand hebben wij de 𝗔𝗶𝗿𝗘𝘅𝗰𝗵𝗮𝗻𝗴𝗲® 𝟭𝟱𝟬𝟬-𝗩𝗧 geïntroduceerd en we zijn overladen met positieve reacties en installatieverzoeken.

Met trots tonen wij u onze mobiele oplossing om professionele luchtzuivering te combineren met vraaggestuurde ventilatie en energiezuinige verwarming!

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@airexchange.nl en wij zorgen graag voor een oplossing op maat!

Ventilatie, verwarming en luchtreiniging gecombineerd

Luchtreinigingssystemen zuiveren alle schadelijke deeltjes in de ruimte, maar verlagen niet het CO2-gehalte.

Daar komt verandering in met de AirExchange® 1500-VT! Dit multifunctionele systeem kan tot wel 750 m³/u verse buitenlucht aanzuigen. Pollen, (fijn)stof en andere potentieel schadelijke deeltjes uit deze buitenlucht worden afgevangen met behulp van onder andere de HEPA H14 filter.

Tegelijkertijd reinigt het systeem via de andere zijde de binnenlucht van virusdeeltjes, bacteriën en aerosolen die in de ruimte rondzweven.

De AirExchange® 1500-VT biedt hiermee een totaaloplossing voor alle ruimtes die slecht geventileerd kunnen worden, zodat iedereen de dag net zo gezond kan eindigen als dat ze deze begonnen zijn!

Vond u dit een interessant artikel? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!