De professionele oplossing in luchtreiniging

Uw Praktijk virusvrij

EINDEJAARSACTIE!

Komt u uw bestelling bij ons afhalen? Dan doen wij een GRATIS filterset bij uw bestelling cadeau!

Deze actie is geldig t/m 31-12-2020 en geldt alleen vandaag nog. Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij natuurlijk geopend.

Virussen, bacteriën en schimmels maken geen schijn van kans!

De AirExchange® luchtreinigingssystemen zijn uitgerust met de nieuwste 
UV-C technologie en is daarmee voorzien van hét ultieme wapen tegen virussen, bacteriën en schimmels. 

Met behulp van deze innovatieve technologie kan een virus, bacterie of schimmel- eliminatie effectiviteit van meer dan 99.99% behaald worden en gaan wij de strijd aan tegen het COVID-19 virus.

Met een reinigend vermogen (Clean Air Delivery Rate – CADR) tot wel 
750 m3/uur worden ruimtes tot 4x zo snel gereinigd als andere systemen. 

De AirExchange® luchtreinigings- systemen creëren een optimale luchtkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Bescherm uw gezondheid, die van uw klanten, werknemers, patiënten, bezoekers & gasten!

De AirExchange® luchtreinigingssystemen creëren een optimale luchtkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Bescherm uw gezondheid, die van uw klanten, werknemers, patiënten, bezoekers & gasten!

De geavanceerde filtercombinatie

De AirExchange® luchtreinigingssystemen zijn uitgerust met een extreem krachtige, 360° graden filtercombinatie. Met deze geavanceerde en unieke filtercombinatie kunnen de AirExchange® luchtreinigers ongeëvenaarde prestaties behalen. Professionele prestaties die een optimale reiniging garanderen.

Maar liefst 5 krachtige filtertype, met elk hun eigen zuiverende eigenschappen:

► Antibacteriële Pre-filter met vezelgaasstof en sterilisatievliesstof
► HEPA 13 antimicrobieel peptidefilter (6.8m2 totale oppervlakte!)
► Carbon filter met geactiveerd koolstof
► Fotokatalytische TiO2 (Titanium Dioxide) nanofilter met natuurlijke ionisatie. 
► 254NM UV-C lamp

De AirExchange® luchtreinigings- systemen kunnen een virus, bacterie en schimmel- eliminatie effectiviteit behalen van meer dan 99.99% !

De AirExchange® luchtreinigingssystemen kunnen een virus, bacterie en schimmel- eliminatie effectiviteit behalen van meer dan 99.99% !

Veilig en geconcentreerd te werk..

Zoals vermeld in de Leidraad Mondzorg Corona (versie 6.2, 2021), levert de mondzorg een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven van haar patiënten en moeten problemen voorkomen worden die de algemene gezondheid van de patiënten kunnen aantasten. Hierbij wordt expliciet vermeld dat de mondzorgpraktijken zoveel mogelijk onafhankelijk van de mate van aanwezigheid van het SARS-CoV-2 virus in staat moet zijn om de reguliere mondzorg te verlenen, waarbij de kans op transmissie zo klein mogelijk is. Het KNMT erkent de rol van aerosolen bij de verspreiding van het SARS-CoV-2 virus, waardoor er geadviseerd wordt om de zorg aan te bieden middels triage (A-patienten en B-patienten, waarbij de eerste groep geringe kansen heeft om geïnfecteerd te zijn t.o.v. B-patiënten). 

Het KNMT adviseert het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en aanvullende maatregelen zoals minimale wachttijden, fysieke afstand en desinfectie. Bij de behandeling van B-patiënten wordt ook ventilatie specifiek als maatregel genoemd, waarbij maximaal voorafgaand geventileerd dient te worden en er gezorgd moet worden voor goede ventilatie. Een goede ventilatie wordt hierbij gedefinieerd als ventilatie met bij voorkeur onderdruk, het gebruik van natuurlijke ventilatie (openen van ramen) indien mogelijk en alleen het gebruik van een airco wanneer deze gebruik maakt van de juiste HEPA-filter (met reguliere onderhoud)

Aanvullend en in lijn met bovenstaande redenatie, kan een op HEPA-filter gebaseerde recirculerende luchtreinigingssysteem van toegevoegde waarde zijn. Vooral wanneer bovenstaande punten te wensen overlaat in de praktijk, kunnen aerosolen zo toch actief uit de lucht gereinigd worden. Eveneens kunnen A-patienten wel, ondanks de opgestelde triage vragen, asymptomatisch of presymptomatisch (en dus besmettelijk) zijn tijdens het bezoek. Ook voor deze groep wordt zodoende extra kwalitatieve mondzorg geleverd door de lucht actief te reinigen. Vooral dit laatste kan bijdrage aan een veiligere mondzorg perseptie, iets dat volgens KNMT-woordvoerder Hans Scholten (30 december 2020, AD) ten grondslag ligt aan minstens 10% minder patiënt bezoeken (en hoger bij bepaalde risicogebieden).

Bovendien kan het luchtreinigingssysteem voor een fijnere werkomgeving in het algemeen zorgen, onderstaand enkele algemene feitjes:

► In een tandartspraktijk kunnen tot wel 500.000 ziektekiemen per milliliter aerosolen in de lucht zweven.

► 1 op 5 mensen heeft last van hooikoorts. 

► Uit onderzoek is gebleken dat het concentratievermogen van mensen met hooikoorts tot wel 40% kan afnemen.

Wereldwijd groeit de behoefte voor een schone omgevingslucht. De klimaattop en het fijnstofbeleid eisen een aanzienlijke strengere handhaving, wat een logisch gevolg is van de recentelijke resultaten die wereldwijd bekend worden over hoe belangrijk een schone omgevingslucht is voor onze gezondheid. Of het nu gaat om fijnstof, bacteriën, virussen, pollen, schimmels of gassen, met de AirExchange® luchtzuivering systemen kunt u en uw collega’s, patiënten en gasten opgelucht ademhalen. 

Heeft u vragen en/of wilt u vrijblijvend advies? Neem hier contact met ons op. 

De perfecte balans tussen design & functionaliteit

Wij vinden het uiterlijk van onze luchtreinigingssystemen net zo belangrijk als de functionaliteit. Daarom zijn onze ontwerpers opzoek gegaan naar de perfecte balans tussen design & functionaliteit.

Door luchtstromingen aandachtig te bestuderen en mee te nemen in het ontwerpproces, is een tijdloos design met een maximale performance gecreëerd. 

Wij noemen het: ‘Schoonheid‘.

''Normale ventilatiesystemen bieden onvoldoende tot
geen bescherming tegen schadelijke aerosolen en virusdeeltjes''

RIVM - Aerogene verspreiding van SARS-CoV-2 (COVID-19)

Bescherm uw werknemers en patiënten!

De AirExchange® luchtreinigingssystemen kunnen worden ingezet als middel om verspreiding van virussen, zoals COVID-19 tegen te gaan. Dit is ideaal voor gezamenlijke ruimtes waar meerdere personen aanwezig zijn of een zorgvuldige ventilatie niet mogelijk is. Denk hierbij aan:

► Behandelkamers
► Wachtruimtes
► Kantines
► Recepties
► Kantoorruimtes
► Vergaderruimtes

Daarnaast kunnen de AirExchange® luchtreinigingssystemen een bijdrage leveren om de gezondheid van uzelf, uw werknemers en uw collega’s te verbeteren, door de werkomgeving actief te reinigen van virussen, bacteriën, schimmels, geuren, gassen en pollen. Zo reduceert u het aantal verzuimdagen en eindigt iedereen de dag fris.

Luchtkwaliteit Indicator

Indicator - Green

GroenDe luchtkwaliteit is perfect! U kunt nu optimaal profiteren van een schone ademlucht.

Indicator - Orange

OranjeDe luchtkwaliteit is matig. De lucht in de ruimte is onvoldoende gefilterd.
Activeer de 'SMART' functie om de lucht te zuiveren.

Indicator - Red

RoodDe luchtkwaliteit is slecht. U wordt geadviseerd de ruimte niet te betreden. Activeer de 'SMART' functie om de lucht te zuiveren.

Video afspelen
Waarom zou u kiezen voor de professionele luchtreinigingssystemen van AirExchange®?
Met een reinigend vermogen tot wel 750m3/uur worden ruimtes razendsnel gereinigd.
Dit is tot wel 4 keer zoveel vermogen als andere luchtreinigers op de markt.
Met minder dan 22dB zijn de AirExchange® luchtreinigers superstil.
U kunt letterlijk een speld horen vallen.
Een unieke combinatie van filtertechnieken die u maximaal beschermt.
De AirExchange® luchtreinigingssystemen maken gebruik van de nieuwste filtertechnieken die de omgevingslucht optimaal reinigen.
De AirExchange® luchtreinigers zijn volledig automatisch.
De geavanceerde, interne software meet meerdere keren per seconde de heersende luchtkwaliteit en past hier direct het reinigingsprogramma op aan.
U kiest voor absolute kwaliteit.
De AirExchange® luchtreinigingssystemen zijn met uiterste precisie en zorg geproduceerd. De systemen zijn voorzien van een duurzame afwerking, waardoor deze jarenlang mee gaan.
De AirExchange® luchtreinigers zijn onderhoudsvriendelijk.
Het apparaat informeert u automatisch wanneer de filterset vervangen dient te worden. U kunt deze vervolgens zeer eenvoudig uitwisselen.
Een plug-and-play systeem dat u overal kunt plaatsen.
De AirExchange® systemen zijn plug-en-play en kunt u in elke gewenste ruimte plaatsen. Sluit de stekker aan en het apparaat doet de rest. Ideaal!
Met onze handige WIFI applicatie bent u altijd en overal in controle.
Ideaal als u bijvoorbeeld onderweg bent naar kantoor en de ruimte alvast wilt reinigen.
U bent verzekerd van de allerbeste service.
Bij AirExchange® staan wij direct voor u klaar. En wij zullen dit altijd blijven doen.
Vorig
Volgende

U bent altijd en overal in controle met onze handige applicatie

Met onze handige app kunt u altijd en overal uw AirExchange® luchtreiniger uitlezen en bedienen. Of u nu thuis bent of op werk, u bent altijd in controle!

De applicatie is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android apparaten.

Op werkdagen voor 12:00 besteld = morgen in huis!

Gratis verzending & Retour

Veilig betalen

Betalen met Ideal
Betalen met PayPal
Betalen met VISA
Betalen met MasterCard
Betalen met Maestro

Niet tevreden? Geld terug!

Toegewijde Klantenservice

Ervaringen van anderen

COVID-19 heeft onze winkel stilgezet. Na een moeilijke opstart weten onze vaste klanten dat wij onze ruimte actief zuiveren. Dit is sterk meetbaar in onze terugkerende bezoekersaantallen. DANK!
Mila Boersma
Winkelmanager bij VERS&GO
Ik ben op zoek gegaan naar een luchtzuivering systeem om de lucht in mijn praktijk schoon te houden voor de patiënten en mijn personeel. Met open ramen werken of goed ventileren is niet altijd even makkelijk en comfortabel. Ik ben erg tevreden. Maakt niet teveel geluid, zuivert en heeft een mooi design.
Esther Blaauw
Eigenaar van Chiropractie Blaauw
Met mijn sterke pollen- allergie, heb ik al mijn verlofdagen al opgemaakt. Na het plaatsen van de AirExchange® 750-T is mijn hooikoorts verleden tijd. Ik kan eindelijk weer ademen!

De kwaliteit van het product en de wijze waarop deze is verpakt is werkelijk fenomenaal!
Jeffrey Bakker
Financieel adviseur