Luchtreiniging in uw salon

In schoonheidssalons is het een komen en gaan van klanten. Het is nooit een garantie dat deze klanten volledig gezond zijn en uitgeademde virusdeeltjes zijn daarom altijd een risico voor nieuwe klanten en werknemers.

Daarnaast komen er tijdens het behandelen vaak veel geuren, chemicaliën en dampen vrij die urenlang in de salon kunnen blijven hangen en constant worden ingeademd. 

Krijgt u wel eens klachten over de dampen, of wilt u meer uw best doen om klanten een veilig gevoel geven?

Met onze luchtreinigers houdt u uw personeel veilig, vermindert u de hoeveelheid dampen en gassen en zorgt u ervoor dat uw klanten gezond en met een fijn gevoel naar huis gaan.

Meer klanten door luchtreiniging

Hoe kan een goede luchtkwaliteit voor meer klanten zorgen?

Waar in het verleden een schone salon voldoende was, maken klanten zich nu na de pandemie veel meer zorgen over hun gezondheid. Ze zijn zich tegenwoordig steeds meer bewust van het belang van luchtkwaliteit en ventilatie.

Ventileren is in de wintermaanden erg lastig door de koude buitentemperatuur. Luchtreinigers zorgen ervoor dat schadelijke stoffen en geuren worden gereinigd. 

De belangrijkste reden om een luchtreinigingssysteem te plaatsen is klanten een veilig gevoel te geven. Aan klanten laten zien dat u zich bezig houdt met de luchtkwaliteit geeft vertrouwen en zorgt voor een beter bedrijfsimago.

Hoe verbetert een luchtreiniger de luchtkwaliteit in uw salon?

AirExchange® is erkend leverancier van professionele luchtreinigingssystemen voor nagelsalons, haarstudio’s en vele andere schoonheidssalons. 

Onze systemen zuigen de lucht aan en zuiveren deze van schadelijke stoffen door gebruik te maken van filters. Per keer dat de lucht door het systeem gaat worden 99,995% van alle deeltjes gereinigd.

In onze luchtreinigers zorgt de HEPA-filter ervoor dat virusdeeltjes (ook COVID-19) en bacteriën uitgeschakeld worden en helpt de koolstoffilter om alle nare geurtjes en dampen tegen te houden. 

Het resultaat is een schone salon en gelukkige klanten!

Wat maakt AirExchange de juiste keuze?

Veiligheid is niet alleen belangrijk voor uw klanten, maar ook uw werknemers willen zich ook veilig voelen. Volgens onderzoek zijn gezonde, gelukkige collega’s veel productiever en verhogen ze de winstgevendheid met 12 procent.

Onze systemen zijn de juiste keuze voor alle soorten schoonheidssalons vanwege het unieke ontwerp. Met de opwaartse luchtstroom hebben klanten en werknemers namelijk nooit last van tocht.

Ons doel is gezonde en schone lucht voor iedereen. Daarom helpen we u graag met het reinigen van alle schadelijke stoffen en geuren, zodat uw klanten weer gezond en met een fijn gevoel naar huis gaan!

Meest gekozen luchtreinigers voor schoonheidssalons

AirExchange 150-T 
wit

€297,- incl. btw

Met een tijdloos, wit design, speciaal ontworpen voor kleinere ruimtes en behandelkamers. De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 150m³/u.

AirExchange 600-T 
wit

€997,- incl. btw
Of lease voor slechts €1,30 per dag

Stijlvol, wit design gecombineerd met krachtige prestaties. De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 600m³/u.

AirExchange 750-T 
antraciet

€1197,- incl. btw
Of lease voor slechts €1,55 per dag

Fraai, antraciete behuizing gecombineerd met krachtige prestaties. De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 750m³/u.