Luchtreiniging tijdens de vergadering

Vergaderruimtes zijn vaak een komen en gaan van personen. Tijdens interne meetings, klanten die op bezoek komen en de vrijdagmiddag lunch kunnen er flink wat schadelijke stoffen worden uitgeademd, die wel uren in de ruimte kunnen blijven zweven.

AirExchange® is erkend leverancier van professionele luchtreinigingssystemen voor kantoorruimtes en bedrijven. Met onze luchtreinigers kunt u veilig en geconcentreerd vergaderen, zonder bang te hoeven zijn om besmet te raken met virussen of andere schadelijke stoffen.

Onze luchtreinigingssystemen meten constant het aantal deeltjes in de ruimte, waarna het apparaat automatisch bepaalt in welke stand er gereinigd moet worden.

Het resultaat? Schone lucht en veilig vergaderen. 

Hoe verbetert een luchtreiniger de luchtkwaliteit in een ruimte?

Onze luchtreinigers zijn ontwikkeld om luchtverontreinigingen tegen te gaan. Via de onderzijde van het systeem wordt lucht aangezogen, waarna deze met behulp van filtertechnieken wordt gezuiverd. 

De filtercombinatie van medische HEPA- en koolstoffiltratie en UV-C lichtbehandeling zorgt ervoor dat meer dan 99,995% van de stoffen afgevangen wordt per keer dat de lucht door het systeem gaat. 

Naast het coronavirus (COVID-19) zijn onze systemen uiterst geschikt om bacteriën, gassen, rook, pollen en (fijn)stof te zuiveren. 

Volgens wetenschappelijk onderzoek voelen klanten zich meer op hun gemak en zijn werknemers gezonder en productiever als er wordt gelet op de luchtkwaliteit. Eindig de dag net zo fris als dat u deze begonnen bent!

Hoe kan ik CO2 verminderen?

In gesloten ruimtes met veel mensen en beperkte ventilatiemogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een vergaderzaal, kan het CO2-niveau snel stijgen.

Verhoogde CO2-waarden gaan samen met een laag zuurstofgehalte, wat voor de aanwezige personen kan leiden tot concentratieproblemen, vermoeidheidssymptomen en hoofdpijn. 

De eenvoudigste manier om CO2 te verminderen is het openen van ramen en deuren. Helaas is dit tijdens een meeting en in de koude wintermaanden niet altijd mogelijk. 

Om alsnog het CO2-niveau te verlagen is er onze AirExchange® 1500-VT. Dit systeem kan verse buitenlucht aanvoeren en tegelijkertijd de lucht in een ruimte reinigen. 

Het resultaat? Een laag CO2-niveau en een gezond binnenklimaat zonder schadelijke stoffen!

Wat maakt AirExchange de juiste keuze?

Luchtreinigingssystemen zijn er in alle vormen en maten. Met AirExchange® kiest u voor een professioneel, duurzaam product dat jarenlang meegaat.

Onze systemen zijn speciaal ontworpen voor ruimtes waar meerdere personen samenkomen en waar stilte belangrijk is voor de concentratie.

Onze systemen reinigen fluisterstil en door de unieke Vortex-technologie hebben aanwezige personen geen last van tocht bij het gebruik.

Ons doel is een gezond binnenklimaat voor iedereen. Daarom helpen we u graag met het maken van de juiste keuze voor uw ruimte!

Meest gekozen luchtreinigers voor in een vergaderzaal

AirExchange 150-T 
wit

€297,- incl. btw

Met een tijdloos, wit design, speciaal ontworpen voor kleinere kantoorruimtes en vergaderruimtes. De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 150m³/u.

AirExchange 600-T 
zwart

€997,- incl. btw
Of lease voor slechts €1,30 per dag

Stijlvol, zwart design gecombineerd met krachtige prestaties. De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 600m³/u.

AirExchange 750-T 
zwart

€1197,- incl. btw
Of lease voor slechts €1,55 per dag

Stoer, zwarte behuizing gecombineerd met krachtige prestaties. De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 750m³/u.