Installatie Monoblock Airconditioning

Vanaf €425,- incl. btw 

Direct in te plannen

Ons AirExchange® Elements 12-R Monoblock is eenvoudig zelf te plaatsen en hier is geen erkende installateur voor nodig. Bekijk onze installatievideo hier voor de volledige uitleg.

Installeert u het systeem liever niet zelf? We helpen u graag!

In samenwerking met de professionele installateurs van onze vaste installatiepartner zorgen we ervoor dat het Monoblock binnen korte tijd in uw ruimte geïnstalleerd is.

In tegenstelling tot traditionele airconditioners vereist ons Monoblock geen ingrijpende verbouwingen of complexe installatieprocessen. Ook is er geen lawaaierige buitenunit nodig. Voor de installatie wordt een wand gekozen die uitkomt op de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand. In deze wand worden 2 gaten van 180mm en 1 gat van 25mm te geboord, waarna het systeem geplaatst kan worden. Aan de buitenzijde worden de gaten afgesloten met twee gaasroosters.

Na de installatie wordt u voorzien van duidelijke instructies over het gebruik en onderhoud van het systeem. Onze installateurs staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

*** Bent u een klant in België? Neem dan contact met ons op voor de actuele prijzen ***