Luchtreiniging in uw restaurant

Lockdowns, QR-testen en mondkapjes. In de horeca hebben we de afgelopen jaren alles meegemaakt en waren er constant aanpassingen nodig om restaurants draaiende te kunnen houden.

Door deze pandemie zijn gasten zich veel meer bewust over luchtkwaliteit en maken ze zich vaak zorgen om besmet te raken. In drukke en volle ruimtes kunnen virusdeeltjes en andere schadelijke stoffen in de lucht blijven hangen en hierdoor voelen gasten zich vaak onveilig.

Met zoveel bezoekers gaan de deuren vaak open, maar constant blijven ventileren blijft voor veel horecazaken lastig. Gelukkig kunnen luchtreinigers al deze schadelijke aerosolen razendsnel zuiveren, zodat de kans op besmetting wel twaalf keer kleiner is.

Meer gasten door luchtreiniging

Hoe zorgt een luchtreiniger ervoor dat er meer gasten op bezoek komen? Een luchtreinigingssysteem geeft de gasten vertrouwen dat ze veilig kunnen lunchen en dineren.

Waar in het verleden algemene hygiëne, schoon bestek en glazen zonder vlekken voldoende waren zijn gasten nu op zoek naar restaurants die net een stapje harder lopen.

Actief bezig zijn met het meten en verbeteren van de luchtkwaliteit laat zien dat u niet alleen een schoon restaurant heeft, maar dat u er daarnaast alles aan doet om de gasten en het personeel zo veilig mogelijk te houden.

Hoe werkt een luchtreiniger?

Het doel van een luchtreinigingssysteem is het afvangen en uitschakelen van schadelijke aerosolen. Dit doen ze door de lucht aan te zuigen en vervolgens de lucht te filteren.

Onze luchtreinigingssystemen zijn ontwikkeld om dit zo efficiënt mogelijk te doen. Door gebruik te maken van onder andere een medische HEPA-filter en UV-C lichtbehandeling hoeft de lucht maar één keer door de filtercombinatie te gaan om 99,995% van alle deeltjes te zuiveren.

De filters zijn effectief tegen het coronavirus (COVID-19), geuren, fijnstof, pollen, bacteriën, gassenen rook. Vaak is één systeem al voldoende om de luchtkwaliteit in een restaurant of lunchroom aanzienlijk te verbeteren. 

Waarom zou ik voor AirExchange kiezen?

Er is met zorg nagedacht over het design en de toepasbaarheid van onze systemen in de horeca. Zo reinigen onze luchtreinigers fluisterstil de ruimte, zodat gasten ongestoord kunnen lunchen en dineren. 

Een modern design is minstens even belangrijk als de functionaliteit, daarom bestaat onze assortiment uit robuuste systemen met een futuristische look, maar ook uit stijlvolle, elegante systemen die in een chique dinerzaal zouden passen.

Ons doel is een gezond binnenklimaat voor iedereen. Met AirExchange® kiest u voor een professioneel, duurzaam product dat jarenlang meegaat. Met onze luchtreinigers geeft u gasten weer een veilig gevoel! 

Meest gekozen luchtreinigers in restaurants

AirExchange 600-T 
wit

€997,- incl. btw
Of lease voor slechts €1,30 per dag

Stijlvol, wit design gecombineerd met krachtige prestaties. De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 600m³/u.

AirExchange 600-T 
zwart

€997,- incl. btw
Of lease voor slechts €1,30 per dag

Stijlvol, zwart design gecombineerd met krachtige prestaties. De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 600m³/u.

AirExchange 750-T 
antraciet

€1197,- incl. btw
Of lease voor slechts €1,55 per dag

Fraai, antraciete behuizing gecombineerd met krachtige prestaties. De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 750m³/u.

AirExchange 750-T 
zwart

€1197,- incl. btw
Of lease voor slechts €1,55 per dag

Stoer, zwarte behuizing gecombineerd met krachtige prestaties. De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 750m³/u.