Luchtreiniging in uw hotel

AirExchange® is erkend leverancier van professionele luchtreinigingssystemen voor hotelketens. Met onze luchtreinigers kan uw personeel veilig werken en kunnen uw gasten zorgeloos op bezoek komen.

Negatieve QR-testen, mondkapjes of een tijdelijke lockdown. Maatregelen en restricties veranderen constant, waarbij veel gasten zich nog altijd zorgen maken over hun veiligheid.
Onderzoek toont aan dat wel 30% van alle ziektes veroorzaakt wordt door verontreinigingen in de lucht, zoals bijvoorbeeld (fijn)stof, pollen, virussen en schimmels.

In hotellobby’s, restaurants en op de hotelkamers is ventileren vaak lastig en kunnen schadelijke aerosolen uren door de lucht blijven zweven. Onze luchtreinigingssystemen worden door heel Europa ingezet in hotels om de luchtkwaliteit te verbeteren.

Ze zuiveren meerdere keren per uur de lucht met een efficiëntie van meer dan 99,995% per filtratiecyclus.

Hogere bezettingsgraad door luchtreiniging

Hoe kan een goede luchtkwaliteit bijdragen aan een betere hotelbezetting? De belangrijkste reden om een luchtreinigingssysteem te plaatsen is het terugwinnen van het vertrouwen van de gasten.

Waar in het verleden algemene hygiëne en een schone kamer voldoende was, wordt er nu na de pandemie meer gevraagd door klanten. Consumenten zijn zich tegenwoordig steeds meer bewust van het belang van luchtkwaliteit en ventilatie.

Op de vraag wat er nodig zou zijn om ze weer op reis te krijgen, wilden de meeste reizigers aanvullende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, volgens de McKinsey Consumer Leisure Travel Survey, die in april 2020 in totaal 3.498 mensen ondervroeg.

Actief bezig zijn met het meten en verbeteren van de luchtkwaliteit geeft vertrouwen aan de klant en zorgt daarbij direct voor een beter bedrijfsimago.

Hoe verbetert een luchtreiniger de luchtkwaliteit in een hotel?

Luchtreinigingssystemen zijn ontwikkeld om luchtverontreinigingen tegen te gaan. Ze zuigen de lucht aan, waarna deze met behulp van filtertechnieken wordt gezuiverd.

AirExchange® maakt gebruik van een combinatie van medische HEPA- en koolstoffiltratie en UV-C lichtbehandeling. Met deze reinigingstechnieken worden schadelijke aerosolen afgevangen en geëlimineerd.

Naast het coronavirus (COVID-19) zijn onze systemen uiterst geschikt om bacteriën, gassen, rook, pollen en (fijn)stof te zuiveren.

Veiligheid is niet alleen een primaire zorg voor gasten, werknemers willen zich ook veilig voelen op het werk. Gezonde, gelukkige medewerkers zijn veel productiever en verhogen volgens onderzoek de winstgevendheid met 12 procent.

Wat maakt AirExchange de juiste keuze?

Luchtreinigingssystemen zijn er in alle vormen en maten. Met AirExchange® kiest u voor een professioneel, duurzaam product dat jarenlang meegaat.

Bij het ontwerp van de systemen is nagedacht over elk detail; zo zorgt een opwaartse luchtstroming er bijvoorbeeld voor dat u of uw klanten nooit tocht ervaren.

Waar andere merken grote, lawaaierige kasten aanbieden heeft AirExchange® een assortiment met stijlvolle luchtreinigers die perfect opgaan in elke ruimte.

Ons doel is een gezond binnenklimaat voor iedereen. Daarom helpen we u graag met het maken van de juiste keuze voor uw ruimte!

Meest gekozen luchtreinigers voor hotelketens

AirExchange 150-T 
wit

€297,- incl. btw

Met een tijdloos, wit design, speciaal ontworpen voor kleinere kantoorruimtes en behandelkamers. De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 150m³/u.

AirExchange 600-T 
wit

€997,- incl. btw
Of lease voor slechts €1,30 per dag

Stijlvol, wit design gecombineerd met krachtige prestaties. De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 600m³/u.

AirExchange 750-T 
antraciet

€1197,- incl. btw
Of lease voor slechts €1,55 per dag

Fraai, antraciete behuizing gecombineerd met krachtige prestaties. De maximale reinigingscapaciteit bedraagt 750m³/u.