De professionele oplossing in luchtreiniging

een veilige
kapsalon

Virussen, bacteriën en schimmels maken geen schijn van kans!

De AirExchange® luchtreinigingssystemen zijn uitgerust met de nieuwste 
UV-C technologie en is daarmee voorzien van hét ultieme wapen tegen virussen, bacteriën en schimmels. 

Met behulp van deze innovatieve technologie kan een virus, bacterie of schimmel- eliminatie effectiviteit van meer dan 99.99% behaald worden en gaan wij de strijd aan tegen het COVID-19 virus.

Met een reinigend vermogen (Clean Air Delivery Rate – CADR) tot wel 
750 m3/uur worden ruimtes tot 4x zo snel gereinigd als andere systemen. 

Naast onze Stand-Alone units, kunnen wij ook onze technologie bij u in het HVAC-systeem verwerken, bekijk hiervoor onze inbouwsystemen pagina

De AirExchange® luchtreinigings- systemen creëren een optimale luchtkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Bescherm uw gezondheid, die van uw klanten, werknemers, patiënten, bezoekers & gasten!

Een knipbeurt met goede luchtkwaliteit, een zorg minder!

Na een periode gesloten te zijn geweest, mogen de kapsalons gelukkig weer open! De maatregelen die we gewend zijn van de vorige lockdowns zijn wederom van kracht, van afstand onderling tot aan het gebruik van mondmaskers en ontsmettingsmiddelen. 

Na horecamedewerkers, welke de hoogste risico-beroep vormen met betrekking tot het geinfecteerd raken met het heersende SARS-Cov-2 virus, lopen medewerkers in de kappersbranche daaropvolgend het meeste risico (AD, 2021). Des te meer reden om er alles aan te doen om de kans op infectie zo minimaal te houden! Het verdient extra aandacht voor meer afstand bij collega’s onderling, omdat deze tijdens de tweede lockdown veelal niet gehouden werd. 

Daarnaast is de rol van aerosolen, waaraan de virusdeeltjes aan kunnen vastkleven en dieper in de longen terecht kunnen komen, ook een steeds meer onderkend gevaar. Dit laatste wordt erkend door het WHO en meerdere expert medici-onderzoekers, waarbij vooral Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk het voortouw nemen in innovaties om deze aerosolen aan te pakken. Onze systemen zijn in staat om met een hoog CADR om deze aerosolen hardnekkig aan te pakken! Voor meer toelichting over de werking van de Stand-Alone units kunt u hier terecht. 

De AirExchange® luchtreinigingssystemen creëren een optimale luchtkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Bescherm uw gezondheid, die van uw leraren, leerlingen & gasten!

De geavanceerde filtercombinatie

De AirExchange® luchtreinigingssystemen zijn uitgerust met een extreem krachtige, 360° graden filtercombinatie. Met deze geavanceerde en unieke filtercombinatie kunnen de AirExchange® luchtreinigers ongeëvenaarde prestaties behalen. Professionele prestaties die een optimale reiniging garanderen.

Maar liefst 5 krachtige filtertype, met elk hun eigen zuiverende eigenschappen:

► Antibacteriële Pre-filter met vezelgaasstof en sterilisatievliesstof
► HEPA 13 antimicrobieel peptidefilter (6.8m2 totale oppervlakte!)
► Carbon filter met geactiveerd koolstof
► Fotokatalytische TiO2 (Titanium Dioxide) nanofilter met natuurlijke ionisatie
► 254NM UV-C lamp

De AirExchange® luchtreinigings- systemen kunnen een virus, bacterie en schimmel- eliminatie effectiviteit behalen van meer dan 99.99% !

De AirExchange® luchtreinigingssystemen kunnen een virus, bacterie en schimmel- eliminatie effectiviteit behalen van meer dan 99.99% !

De perfecte balans tussen design & functionaliteit

Wij vinden het uiterlijk van onze luchtreinigingssystemen net zo belangrijk als de functionaliteit. Daarom zijn onze ontwerpers opzoek gegaan naar de perfecte balans tussen design & functionaliteit.

Door luchtstromingen aandachtig te bestuderen en mee te nemen in het ontwerpproces, is een tijdloos design met een maximale performance gecreëerd. 

Wij noemen het: ‘Schoonheid‘.

''Normale ventilatiesystemen bieden onvoldoende tot
geen bescherming tegen schadelijke aerosolen en virusdeeltjes''

RIVM - Aerogene verspreiding van SARS-CoV-2 (COVID-19)

Minder last van allergieën

Er zijn verschillende ruimtes waarin de systemen tot zijn recht kunnen komen. Het is vooral van toegevoegde waarde in gezamenlijke ruimtes waar meerdere personen aanwezig zijn of een zorgvuldige ventilatie niet mogelijk is. Naast de hoofdruimte waar klanten geknipt worden, kan er ook gedacht worden aan:

► Wachtruimtes
► Kantines
► Recepties
► Kantoorruimtes
► Vergaderruimtes

Daarnaast kunnen de AirExchange® luchtreinigingssystemen een bijdrage leveren om de gezondheid van uzelf, klanten en uw collega’s te verbeteren, door de werk- en leeromgeving actief te reinigen van virussen, bacteriën, schimmels, geuren, gassen en pollen. Zo reduceert u het aantal verzuimdagen en eindigt iedereen de dag fris.

Naast het verwijderen van huidschilfers van dieren en van pollen uit de lucht, kunnen onze systemen ook VOC (vluchtige organische stoffen) verwijderen uit de lucht. Vooral dit laatste aspect kan allergische reacties en langdurige klachten in de kapsalon verminderen. Blaasjes, jeuk of rode vlekken ontstaan doordat sommige kappers een allergische reactie ontwikkelen op stoffen die aanwezig zijn in haarverven en andere kappersproducten. Zo’n allergie wordt langzaam opgebouwd, welke ontstaat door langdurige (kan jaren duren!) blootstelling aan kleine moleculen die aanwezig zijn in de haarproducten. Sterke voorbeelden van een ontwikkelde allergie, is voor ammoniumpersulfaat in blondeerstoffen of p-phenylenediamine (PPD), een stof dat haarverf donkerder maakt. Meermaals de lucht reinigen in de ruimte kunnen deze irritaties aan o.a. de luchtwegen en huid sterk verminderen.

 

Luchtkwaliteit Indicator

Indicator - Green

GroenDe luchtkwaliteit is perfect! U kunt nu optimaal profiteren van een schone ademlucht.

Indicator - Orange

OranjeDe luchtkwaliteit is matig. De lucht in de ruimte is onvoldoende gefilterd.
Activeer de 'SMART' functie om de lucht te zuiveren.

Indicator - Red

RoodDe luchtkwaliteit is slecht. U wordt geadviseerd de ruimte niet te betreden. Activeer de 'SMART' functie om de lucht te zuiveren.

Video afspelen
Waarom zou u kiezen voor de professionele luchtreinigingssystemen van AirExchange®?
Met een reinigend vermogen tot wel 750m3/uur worden ruimtes razendsnel gereinigd.
Dit is tot wel 4 keer zoveel vermogen als andere luchtreinigers op de markt.
Met minder dan 22dB zijn de AirExchange® luchtreinigers superstil.
U kunt letterlijk een speld horen vallen.
Een unieke combinatie van filtertechnieken die u maximaal beschermt.
De AirExchange® luchtreinigingssystemen maken gebruik van de nieuwste filtertechnieken die de omgevingslucht optimaal reinigen.
De AirExchange® luchtreinigers zijn volledig automatisch.
De geavanceerde, interne software meet meerdere keren per seconde de heersende luchtkwaliteit en past hier direct het reinigingsprogramma op aan.
U kiest voor absolute kwaliteit.
De AirExchange® luchtreinigingssystemen zijn met uiterste precisie en zorg geproduceerd. De systemen zijn voorzien van een duurzame afwerking, waardoor deze jarenlang mee gaan.
De AirExchange® luchtreinigers zijn onderhoudsvriendelijk.
Het apparaat informeert u automatisch wanneer de filterset vervangen dient te worden. U kunt deze vervolgens zeer eenvoudig uitwisselen.
Een plug-and-play systeem dat u overal kunt plaatsen.
De AirExchange® systemen zijn plug-en-play en kunt u in elke gewenste ruimte plaatsen. Sluit de stekker aan en het apparaat doet de rest. Ideaal!
Met onze handige WIFI applicatie bent u altijd en overal in controle.
Ideaal als u bijvoorbeeld onderweg bent naar kantoor en de ruimte alvast wilt reinigen.
U bent verzekerd van de allerbeste service.
Bij AirExchange® staan wij direct voor u klaar. En wij zullen dit altijd blijven doen.
Vorig
Volgende

U bent altijd en overal in controle met onze handige applicatie

Met onze handige app kunt u altijd en overal uw AirExchange® luchtreiniger uitlezen en bedienen. Of u nu thuis bent of op werk, u bent altijd in controle!

De applicatie is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android apparaten.

Op werkdagen voor 12:00 besteld = morgen in huis!

Gratis verzending & Retour

Veilig betalen

Betalen met Ideal
Betalen met PayPal
Betalen met VISA
Betalen met MasterCard
Betalen met Maestro

Niet tevreden? Geld terug!

Toegewijde Klantenservice

Ervaringen van anderen

COVID-19 heeft onze winkel stilgezet. Na een moeilijke opstart weten onze vaste klanten dat wij onze ruimte actief zuiveren. Dit is sterk meetbaar in onze terugkerende bezoekersaantallen. DANK!
Mila Boersma
Winkelmanager bij VERS&GO
Ik ben op zoek gegaan naar een luchtzuivering systeem om de lucht in mijn praktijk schoon te houden voor de patiënten en mijn personeel. Met open ramen werken of goed ventileren is niet altijd even makkelijk en comfortabel. Ik ben erg tevreden. Maakt niet teveel geluid, zuivert en heeft een mooi design.
Esther Blaauw
Eigenaar van Chiropractie Blaauw
Met mijn sterke pollen- allergie, heb ik al mijn verlofdagen al opgemaakt. Na het plaatsen van de AirExchange® 750-T is mijn hooikoorts verleden tijd. Ik kan eindelijk weer ademen!

De kwaliteit van het product en de wijze waarop deze is verpakt is werkelijk fenomenaal!
Jeffrey Bakker
Financieel adviseur